Monday, Feb 06th

Last update07:00:00 PM GMT

אתה פה: כתבות ומאמרים טיולים ארועים ומפגשים ארוע השקת דגמי פולריס לשנת 2009

ארוע השקת דגמי פולריס לשנת 2009

 

כתב : עינב כהן. Einav

בחודש יולי 2008 יצאנו משלחת מצומצמת ללאס וגאס. מטרת הביקור היתה ארוע השקת דיגמי 2009 של פולריס. טיסה לא קלה ואפילו מיגעת שבסופה הגענו לוגאס המדהימה. כבר בקבלת הפנים הבנתי שאני בחלום,קבלת פנים מדהימה שכללה ארוחת שחיתות והסבר על העומד להתרחש בימים הקרובים. ברפרוף קל בטבלת לוח הזמנים הבנתי מיד שמצפה לנו ארוע בסדר גודל מטורף ומפנק כמו שרק האמריקאים יודעים להפיק ולהרים. ארוע שבו לא קיים הנושא של חיסכון בכסף אלא ההיפך הוא הנכון! רק לידע כללי,כאשר יצרן משיק את הכלים דוקא בלאס וגאס זה מרמז על ארוע חגיגי במיוחד.

 

לא אסתיר שלקח לי כמה שעות טובות להבין איפה אני נימצא ולהתחבר למקום המדהים הזה,ופשוט להבין שאני פשוט נימצא בעולם אחר,וגאס היא פשוט גן עדן למי שאוהב לבלות כמו מלך,ולא פחות חשוב זה גם המקום למי שאוהב את תחום הטרקטורונים.

באופן רישמי החלה ההשקה במלון "פלאזיו" ששם הציג היצרן את סידרת הכלים של 2009. כאשר ניכנסתי לאולם הענק שבו הוצגו שלל הכלים,אני חייב לציין שהרגשתי כמו ילד קטן שניכנס בפעם הראשונה לחנות צעצועים!!! רצון עז לחוות את החוויה,לגעת בכלים ולהרגיש אותם מקרוב.

פתאום לפגוש כלים פנים אל פנים כמו ה XP 850 וה-550 ...ה RZR800S המדהים....האוטלו החדש, והכלי של קבוצת ה H-BOMB שמשופר ברמות שאין דברים כאלה ובסכומי כסף שלדעתי ניתן לרכוש בית בב"ש...

USA2008_043-R

לראות את הכלים ולהבין למה אני כ"כ אוהב את התחום הזה,פתאום לחוש התרגשות והתעלות רוחנית כזאת בדומה כאמור לילד קטן שרואה צעצועים חדשים ורוצה לגעת בהם ועוד יותר מזה רוצה שיהיו שלו! בנוסף קימת גם תחושת גאוה גדולה שיש לי את הזכות לשווק את הכלים הללו. החויה הויזואלית הזאת,בשילוב עם הפינוק שרק האמריקאים יודעים לתת, לא השאירה בי ספק שהדבר הבא שאני רוצה לעשות זה פשוט לרכב על הכלים,אבל כיאה להשקה ברמה הזאת נאלצתי להמתין עם זה,משום שאחה"צ אספו אותנו אוטובוסים ולקחו אותנו לאצדיון ענק[בסגנון היכל נוקיה] ושם התבצע מופע ראווה מדהים שבו הפגין היצרן מפגן כוח אדיר שלא ניתן לעמוד אדיש לנוכח הדבר.

USA2008_047-R

ניתן היה לראות את מירב הדגמים בהופעת "אקסטרים" מטורפת,בשילוב של רמפות לקפיצות בשילוב של מוזיקה מטורפת...ואז לפתע נהיה שקט,ורק קול נהמת מנוע עצבנית נשמעה,ופתאום משום מקום הגיח הRZR כמו טיל בליסטי,והתרומם בקפיצה לגובה מדהים,ונתן ביצועים כאלה שכל הקהל התרומם מהתרגשות ומחא כפיים,זאת ללא ספק היתה אחת החויות המשמעותיות.

USA2008_023-R

יש לציין שבין ארוע אחד לשני התקיימו סמינרים טכנים במלון שבהם ניתן היה ללמוד על הטכנולוגיה החדשה של דיגמי 2009,כמו למשל הדרכות בנושאים כמו:הגה "כוח" שהותקנו בסידרת ה XP ,מנועי הXP ומערכות הקרור וההזרקה החדישים וכו.

למחרת לאחר לילה ארוך במועדונים של לאס וגאס,התקיים יום שלם של נסיעות מיבחן שביום זה ניתנה האפשרות לחוות את חוית הנהיגה על הדגמים החשובים,המסלול ניבנה עם חלוקה של 4 מסלולים שונים שלכל דגם יש את הסייל שלו ,אם זה אוטלו,או RZR,רינגרים וטרקטורונים כבדים. יום חויתי בטירוף שממנו הבנתי איזה כלי מטורף ה XP850 שאני לא בטוח אם יש ב 2009 כלי מהקטגוריה שיותר חזק ממנו,וכמובן ה RZR המדהים.אבל יותר מכול הבנתי את החשיבות של לירכב ולחוות את הכלים וע"י כך "להידלק" עליהם,ולהעביר ביתר קלות את החויה ללקוחות. יש לציין שלוח הזמנים שלוח הזמנים בכנס היה שונה בין המפיצים האמריקאים לבין המפיצים משאר העולם,וזאת בדומה לשוני בהיקפי המכירות בין ארה"ב לבין שאר העולם,לדוגמא פגשתי מפיץ אמריקאי שמכר בשנה אחת 20,000 כלים!!!! ופה מדובר רק במפיץ אחד,על מנת לקבל סדר גודל של היקפי מכירות,קחו בחשבון שכל ענף הטרקטורונים בישראל הכולל את כל המותגים הקימים מוכר 1200-1500 כלים בשנה. למחרת נסענו ל LASVEGAS SPEEDWAY שזה בעצם מסלול מרוצים של "פורמולה 1 ",וזאת עלמנת לראות תצוגת צכלית של הכלים ה"כבדים"בפעול. מופע זה כלל כמובן מדידת זמנים ומהירויות של הכלים.

ועכשיו להפתעה. . . הארוע נחתם בארוחת ערב חגיגית שבסופה חיכתה לי הפתעה מרגשת:מנכ"ל פולריס העולמי מר טומס טיילר נאם בפני הדילרים ונשא נאום תודה לכולם,ואז לפתע אני שומע שהוא מזמין לבמה נציג מסוכנות "רזגל",לא כ"כ הבנתי בתחילה מה פשר העניין,חשבתי לרגע שהוא מעלה אותי למישפט...אבל אז במעמד זה העניק לי מגן הוקרה:ATV DEALER OF THE YEAR זאת באמת היתה חויה לא רגילה לקבל סוכן מצטיין מול כל המפיצים שנחכו בטקס,ובכך הסתיים הכנס המדהים הזה בלאס וגאס.

USA151

USA152

ניתן לצפות בשאר התמונות בגלריית התמונות.

 

 

תגובות (0)Add Comment

כתוב תגובה

security code
העתק תווים מוצגים


busy