Monday, Feb 06th

Last update07:00:00 PM GMT

אתה פה: כתבות ומאמרים טרקטורונים כתבות ומאמרים שנת 2009 בענף הטרקטורונים

שנת 2009 בענף הטרקטורונים

שנת 2009 בענף הטרקטורונים ללא ספק תירשם בדפי ההיסטוריה של הענף. אין שנה זו דומה לאף אחת מהשנים הקודמות בתחום מכירת טרקטורונים , ואנסה לפרט ולשפוך מעט אור על נושא זה.

כדי להמחיש את הטלטלה בתחום מכירת טרקטורונים בשנת 2009 , נבקש להפנות את תשומת הלב לנתונים מספריים המייצגים את מספרי הטרקטורונים שנמכרו ונמסרו ללקוחות עד לחודש נובמבר 2009 .

  

1 פולריס 526
2 ארקטיקאט 223
3 קאן אם 196
4 קימקו 101
5 סאן ינג 38
6 דינלי 29
7 KTM 13
8 טומקאר 13
9 יוסאנג 10

 מכירת טרקטורונים 2009

 

טרקטורוני הספורט:

בניגוד לשנת 2008 שהיתה שנת ברכה בתחום הספורטיבי,  שנת 2009 הפכה לסיוט ליבואנים בתחום מכירת טרקטורונים. 

הכלים ה"אקסטרימים" לדוגמת הקאן-אם DS וה אוטלו 525 וה קי.טי.אם, ספגו מהלומות קשות בשנת 2009. 

ניתן גם להבחין בירידה משמעותית בפעילות השטח,כמו למשל מרוצים,טיולי שטח אגרסיבים של קבוצות חברים וכ'ו.

 

אז מה השפיע כ"כ על תחום זה?

1. הלקוחות הפוטנצילים של שוק זה,הם בעיקר אנשים צעירים מכלל שכבות האוכלוסיה שאין ביכולתם לממן עלויות טיפולים ונזקי שבר כתוצאה מתאונות או התהפכויות.

באופן טבעי כול תקלה או נזק הועברו מיידית ליבואן כתביעת אחריות, מתוך ניסיון לתקן/ לטפל בתקלה ללא עלות.  

כאשר החליטו יבואני הרכב בתחילת שנת 2009 לעלות את תדירות הטיפולים השוטפים ,מפעם ב 3 חודשים לכל 15 שעות עבודה וע"י כך לחסוך מעצמם תביעות אחריות שהרבה פעמים היו באשמת הלקוחות. היבואנים נאלצו לספוג ולשאת בהוצאות המסיביות הכרוכות בהתחייבות מתן אחריות ,וכאמור העלו את תדירות הטיפולים.

2. זה לא סוד שנושא קשת ההתהפכות על גבי טרקטורוני ספורט,הינה בגדר בדיחה לא מצחיקה,אך לצערנו החוק במדינת ישראל קבע שקשת מחויבת המציאות. 
בנוסף לכך ,לקוחות השוק בספורטיבי לא הראו אזרחות טובה וזאת בכך שנסעו באופן לא חוקי על כבישי המדינה והפרו את חוקי המדינה באופן בוטה.

כתוצאה מכך, החליטה משטרת ישראל לא להרפות מן התופעה ופעלה באופן נחוש ואגרסיבי נגד אותם פורעי חוק,וכמובן שאותו קומץ אנשים גרמו לכך שכולנו נשלם את המחיר. 

 

לדוגמא:

בחודש מאי 2009 התבצעה פשיטה של ימ"ר מרכז על העיר בית שמש. באותו היום הוחרמו 48 כלי ספורט שהובלו ע"י משאיות לאחסון,כמו כן הוגשו כתבי אישום קשים נגד בעלי הטרקטורונים והרוכבים. 

 

טרקטורונים בנפח קטן (עד 400 סמ"ק)

המיתון הכלכלי הקשה שפקד את העולם גם הוא תרם לשינוי בענף שלנו.

גדלה הדרישה בקרב הלקוחות במוצרים זולים יותר ,בסטנדרט נמוך יחסית של טרקטורונים שמיובאים מארצות המזרח ומעט אף מארה"ב (ארקטיקט).

ניתן להבין מהיקפי המכירות של יבואנים כמו סאן יאנג,דינלי,קימקו ,יוסאנג וארקטיקט שעיקר מכירותיהם התבצעו בנפחים הקטנים ,ובמחירים הנמוכים,  שמשהו מתרחש בענף.

ניתן לשים לב לתוצאות המכירות של קימקו(101 יח')ולעליה במכירות של סאן יאנג(38 יח'),דינלי(29 יח')וכמובן לארקטיקט,שעיקר פעילותה בתחום מכירות הטרקטורונים,היא במכירת כלים בנפח נמוך.

לדוגמא:

1 . מתוך היקף מכירות של 223 כלים ,182 כלים הם בנפח שמתחת ל 400 סמ"ק!!!

ליצרנים גדולים כמו פולריס וקאן-אם ,למעשה אין תשובה אמיתית לקטגוריה זו.

2. ה DVX 400  שעד היום לא ברורה הקטגוריה שאליו הדגם משתייך,כי הרי אי אפשר לקטלג את הדגם הנ"ל בטרקטורוני "אקסטרים",הן מבחינת הטכנולוגיה והן מבחינת ההספק של

הכלי, לא ניתן לשייך אותו לטרקטורוני עבודה או טיולים. קהל הלקוחות שאוהבים אותו מכנים אותו "הונדה EX" משופר במיקצת.

ללא ספק תם עידן הטכנולוגיה המיושנת ,והדגם נהנה מהספק הקל של העדר כלי ספורט יפניים עתירי טכנולוגיה.

 

טרקטורוני עבודה ותיור והשפעת ה"SIDE BY SIDE "

 עם כניסתו של הפולריס RZR בתחילתה של שנת 2009,התהפכה הקערה על פיה.

 הדגם הנ"ל טרף את כל הקלפים והציב "קונספט" חדש בענף.

 

כיצד הושפע השוק של כלי הפנאי והתיור לאחר כניסתו של RZR ?

בשנת 2008 היתה תחרות אדירה במחירות טרקטורוני התיור הגדולים,שבתחרות זו השתתפו בעיקר פולריס וקאן-אם.

עם כניסתו של ה RZR ב 2009 השתנו פני המפה.

אותם לקוחות שמוגדרים כ"בעלי יכולת",הפנו את גבם לטרקטורוני התיור וזאת מכמה סיבות עיקריות:

1. עלות רכישת הדגם לא שונה בהרבה מעלות רכבי RZR היוקרתיים.

2. הדגם מורשה על פי חוק לנסיעת כביש.

3. עלויות הביטוח זולות.

4.אין צורך בקסדה

5.הרוכבים יושבים אחד ליד השני ,ולא אחד מאחורי השני,אפשרות לתקשורת בין הרוכבים.

6.אופציה להרכבת איבזורים כמו:מערכות סטריאו,ארגזי מינשא,תא כפפות ועוד אלמנטים שלא קיימים בטרקטורונים.

לדוגמא:

הדגם של ארקטיקט "טאנדרקאט 1000" נימכר בהיקף מינורי של 6 יחידות מתחילת שנת 2009 בישראל . לצורך המחשה,בארה"ב וביבשת אמריקה שוק טרקטורוני התיור צנח בכמעט 60% !!!

 

לסיכום: 

שוק הטרקטורונים קיבל זעזוע ושינויים מדהימים,ממש בקנה מידה של "המפץ הגדול",השוק משתנה ללא היכר,ועוד ישתנה רבות.

שנה זו כאמור תירשם בדפי ההיסוריה כשנת מיפנה בענף.

את השינוי המשמעותי ביותר יצר ה RZR 800S POLARIS שהביא חידוש ורעיון גאוני וחדשני מבית היוצר של POLARIS.

  • משטרת ישראל שאחראית על שינוי וצמצום בתחום הספורטיבי.
  • המיתון העולמי ,שגרם ללקוחות להתפשר על איכות ולהתיחס יותר למחיר.
  • וכמובן ,קומץ נהגי טרקטורונים פראיים,שרמסו את שמו הטוב של הענף,וגרמו למשטרה לחברות הביטוח, וכמובן לציבור הרחב, לזלזל בנו ולהתיחס אלינו כמו אל פושעים. 

 

תגובות (0)Add Comment

כתוב תגובה

security code
העתק תווים מוצגים


busy